Vijf gametips voor de maand januari

2. Hitman 3

Agent 47 is terug in het slot van de World of Assassination-trilogie en neemt spelers mee op reis over de hele wereld naar uitgestrekte sandbox-locaties. Aangemoedigd door zijn Agency-handler, Diana Burnwood, bundelt 47 de krachten met zijn lang vermiste vriend Lucas Gray. Aanvankelijk is het hun belangrijkste doel om de partners van Providence te elimineren, maar al snel worden ze gedwongen hun doelen bij te stellen.

Elke missielocatie in Hitman 3 biedt meerdere mogelijkheden om je doelen te vermoorden. Spelers hebben de vrijheid, maar de gamewereld zal reageren op alles wat ze doen. Ben je klaar met het nieuwe avontuur dan kun je locaties uit de vorige twee Hitman-games 'importeren' in Hitman 3, waardoor in feite alle 20+ locaties uit de hele trilogie op één plek worden gebundeld. Genoeg te doen dus, ook voor bezitters van de oude games, want alle locaties zijn met VR te spelen.

Hitman 3 is vanaf 20 januari 2021 beschikbaar voor 5, 4, Series X, One, Google Stadia en pc. De game komt ook naar Switch, en is dan speelbaar via cloud-streamingtechnologie.