[Fotoreportage] Uitreiking Gouden Kalf

Vrijdagavond 2 oktober werden tijdens het 29e Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren uitgereikt. De prijs wordt in zestien verschillende categorieën uitgereikt, onder meer voor beste auteur, beste actrice, beste lange speelfilm, beste montage en beste muziek.

Uiteraard lag de rode loper klaar voor de beroemde en minder beroemde mensen. Natuurlijk was FOK! aanwezig en stond FOK!-fotograaf Ynske langs de rode loper om verscheidene bekende Nederlanders op de foto te zetten. Een aantal van de aanwezigen waren, Willeke van Ammelrooy, Rene Mioch, Minister Plasterk en de bandleden van de Kast.

Terwijl de gasten via de Rode Loper naar de Stadsschouwburg liepen was er voor de pers de mogelijkheid om foto's te maken, een interview te doen, en voor het toegestroomde publiek om de mensen te bewonderen. De sfeer was heel prettig, de winnaars straalden en genoten. Na de uitreikingen was er de gelegenheid voor de pers om foto's te maken, te filmen en te interviewen. Na afloop kon men onder het genot van een hapje en drankje nagenieten van een geweldige avond.


Reinier Selen - Edwin van Meurs (Nothing Personal)





Rifka Lodeizen en Martijn Lakemeier

Jan Musch (Rotvos)

Martijn Lakemeier (Oorlogswinter)

Nothing Personal

Pleuni Touw (Bride Flight)

Rifka Lodeizen (Kan door huid heen)


Ester Rots (Kan door huid heen)


Johanna ter Steege - Last Conversation

Marijke Helwegen - Gordon

Minister Plasterk

Rene Mioch

Martijn Maria Smits (One Night Stand IV - Anvers)



Ursula Antoniak (Nothing Personal)

Edwin van Meurs, Ursula Antioniak, Reinier Selen (Nothing Personal)