Guitar Hero: World Tour Competitie

Met Guitar Hero: World Tour biedt RedOctane nu ook de mogelijkheid aan spelers om te laten zien dat ze niet alleen goed zijn op de gitaar, maar ook kunnen zingen en drummen. Om de mensen die inmiddels alle nummers in World Tour weer met 100% op expert hebben uitgespeeld een nieuwe uitdaging te bieden komt 22 mei de game Guitar Hero: Metallica uit. Nu is er al een demo beschikbaar, maar wij bieden je, net als vorig jaar met Aerosmith, de mogelijkheid om de volledige versie al te spelen, een maand voor de launch. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

De komende twee weken wordt een Guitar Hero: World Tour competitie gehouden. Hierin kun je aantonen dat jij de beste bent op de drums of de gitaar. Hieronder vind je voor beide instrumenten vijf nummers. De komende twee weken kun je proberen een zo hoog mogelijke score neer te zetten op deze nummers. Ben je tevreden met je score? Maak dan een foto van je prestatie, waarbij we ook duidelijk het logo van het instrument kunnen zien, en houd er een briefje bij met je username. Deze foto kun je naar ons opsturen en dan wij gaan de scores bijhouden. Na twee weken verdienen de twee beste drummers en de beste gitarist sowieso een plekje bij het first-to-play sessie. We tellen hierbij alle behaalde scores bij elkaar op en de hoogste score wint. Daarnaast wordt uit alle deelnemers nog één winnaar geloot, dus ook als je niet 1337 goed bent, maak je gewoon kans.

Deze first-to-play-sessie vindt plaats op vrijdag 24 april om 14.00 op het kantoor van Activision in Schiphol-Rijk. Wil je kans maken om hierbij te zijn, zorg dan dat je deze middag vrij bent en hierheen kunt reizen. Kan je helaas niet deze dag maar wil je toch mee doen aan het toernooi, geef dit dan aan in de e-mails bij je foto\'s. Een vervangende prijs zul je niet krijgen, maar de eeuwige roem wil je natuurlijk niet mislopen.

De spelregels:
- Voor elk liedje mag maar één score worden ingestuurd. Stuur dus niet gelijk je eerste score op, maar probeer deze eerst nog te verbeteren.
- Foto\'s van je scores kun je e-mailen naar gamesprijsvraag@fok.nl met als onderwerp Guitar Hero gevolgd door de letter van het liedje en je username. Bijvoorbeeld: Guitar Hero - B - Morthill.
- Indien niet voor alle liedjes foto\'s zijn ingestuurd, telt het totaal aan punten van de wel ingestuurde foto\'s.
- Het maakt niet uit op welke moeilijkheidsgraad gespeeld wordt, hoewel met de hogere moeilijkheidsgraden meer punten verdiend kunnen worden.
- Er zijn twee aparte competities waar je aan mee kunt doen, de drums en de gitaar. Je mag aan beide meedoen, het hoeft natuurlijk niet, maar je kunt maar één keer winnen.
- Het toernooi eindigt op 12 april om 23:59. Foto\'s die na die tijd binnen komen tellen niet meer mee.

De liedjes
Gitaar:
A: Metallica - Trapped Under Ice
B: Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
C: Survivor - Eye of the Tiger
D: Black Rebel Motorcycle Club - Weapon of Choice
E: Lost Prophets - Rooftops (A Liberation Broadcast)

Drums:
F: Metallica - Trapped Under Ice
G: Michael Jackson - Beat It
H: Foo Fighters - Everlong
I: Motörhead - Overkill
J: No Doubt - Spiderwebs