Win duokaarten Game On!

Pheno

Er is een nieuw festival van Walibi Holland: een must voor alle gameliefhebbers….  “Game On!”

Twee dagen lang zijn er de nieuwste games die je door het park heen kunt testen, ga je terug in de tijd met de beste games uit de oude doos, doe je mee aan racecompetities in de racing corner en krijg je de controle over je eigen tank in World of Tanks. Mocht je fotogeniek willen doen met een bekend gamepersonage mag dat uiteraard ook en verder is er ook nog een wervelende dansshow met choreograaf Shaker en verschillende dansers van So You Think You Can Dance. Voor ieder wat wils! En dat is nog niet alles want Game on! wordt afgesloten met een waanzinnige vuurwerkshow! Het park is tijdens Game On! tot 23:00 uur geopend.

Dus blok snel in je agenda, kom op vrijdag 19 of zaterdag 20 juli naar Walibi Holland en ervaar dit spectaculaire nieuwe festival Game On! Meer informatie over ticketprijzen is hier te vinden.

FOK! mag in samenwerking met Game On! vijf duo-tickets vergeven. Deze zijn voor een van de twee dagen te gebruiken. Doe mee met de prijsvraag door op deze pagina je voorkeursdag op te geven en vul je gegevens in. De winnaars krijgen op 14 juli bericht en hun tickets worden naar hun ingevulde postadres op de prijsvragenpagina gestuurd. Succes!