Win Vengeance voor Black Ops II

Pheno

De nieuwe DLC Call of Duty: Black Ops II Vengeance is beschikbaar op Xbox 360. Dit is de derde DLC die Activision en Treyarch uitbrengen voor Call of Duty: Black Ops II en bestaat uit vier multiplayer maps en een nieuw zombiemodus.

Treyarch breidt het zombieverhaal verder uit. Spelers ontmoeten bekende personages en maken kennis met nieuwe ondode bewoners van een verlaten ondergrondse mijnstad in het Oude Westen. Ze krijgen een groot wapenarsenaal en -uitrusting tot hun beschikking, plús een zeer speciale toevoeging – iets wat zo krachtig is dat het ook zal verschijnen in alle andere Call of Duty: Black Ops II zombie-mappen (bij de aankoop van ‘Vengeance’ DLC): de Ray Gun Mark II.

Daarnaast introduceert Call of Duty: Black Ops II Vengeance vier extra multiplayermaps:

  • In 'Cove' vechten spelers een conflict uit op een klein, vergeten eiland in het midden van de Indische Oceaan. Op het eiland ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.
  • 'Detour' vindt plaats op een vernielde ophaalbrug. Deze bevindt zich hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust, die vol staat met kapotte voertuigen en verbogen ijzer. Het wegdek van de brug is opengebroken en de head-to-head actie speelt zich op verschillenden niveaus af.
  • In de derde map 'Rush' draait het om snelle, nabije actie op een paintballbaan, die is veranderd in een full-combat zone. Spelers kunnen zo de schuilplaatsen in hun voordeel gebruiken.
  • Tot slot is 'Uplink' een nieuwe versie van de populaire multiplayer map ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops. In deze map vechten spelers in een hi-tech gebouw op een berg, diep in de verregende jungle van Myanmar.

Call of Duty: Black Ops II Vengeance is beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops II met een adviesprijs van €14,99.

We mogen de Call of Duty: Black Ops II Vengeance-uitbreiding 5x weggeven voor Xbox 360. Wat moet je doen? Hier klikken en antwoord geven op de volgende vraag: Hoe heet de zombiemodus in Call of Duty: Black Ops II Vengeance? De prijsvraag loopt tot en met donderdag 12 juli. Daarna krijgen de winnaars bericht met daarin de Xbox 360-code om de DLC te downloaden.