Winnaars FOK!Ubi-maandag

Pheno

In samenwerking met Ubisoft geven wij elke maandag een goodie weg. Het kan van alles zijn, een game, een figurine of een T-shirt. Kom dus elke maandag weer kijken of je de vraag weet en doe mee!

Deze weken voor, tijdens en na de E3 zijn het erg druk geweest, dus we geven een rijtje winaars. Twee weken geleden maakte je kans op de game Mad Riders voor Xbox 360. Het enige wat je moest doen om kans te maken is de Ubi-moeilijke vraag beantwoorden: Met wat voor voertuigen race je in Mad Riders? Het antwoord is Quads. De gelukkige die de game heeft gewonnen is Sainting.

Vorige week maakte je kans op een figurine uit Ghost Recon: Future Soldier. Het enige wat je moest doen om kans te maken is de Ubi-moeilijke vraag beantwoorden: Welke codenaam heeft het Ghost-team in het spel? Het antwoord is Hunter. De gelukkige die de figurine heeft gewonnen is Sempy.

Deze week maakte je kans op de iOS-versie van Babel Rising. De vraag was: In welk huidig land ligt de stad Babel? Het antwoord is Irak. De winnaar is Appeleter.

Gefeliciteerd, de prijzen zijn of worden zo spoedig mogelijk opgestuurd! Volgende week maandag is er weer een prijsvraag, tot dan!