FOK!games zomercompetitie: GOTD (game of the decade)

Kevin (KoosyNL)

Ook dit jaar gaat FOK!games weer een nieuwe zomercompetitie houden. Al eerder is door middel van een toernooi besloten wat de beste sidekick en het beste wapen waren, en vorig jaar werd Kane tot tofste eindbaas gekroond.

Nu we in 2011 zijn begonnen aan een nieuw decennium leek het ons leuk om uit de maken wat de beste game van de zero's is. Welke game uit de afgelopen tien jaar heeft jou het meest geraakt, met welke heb je de meeste plezier gehad en welke verdient het om in de lijst van beste games ooit terecht te komen?

In een speciaal topic op ons forum krijg je een week de tijd om jullie favoriete games te nomineren die tussen 1 januari 2001 en 31 december 2010 zijn verschenen. We zetten geen grens aan de hoeveelheid games per serie maar mochten er te veel games genomineerd worden van één serie, dan zullen we eerst voor-competities houden tussen de games. Je kunt zoveel games nomineren als je zelf wilt, maar let dus goed op wanneer de game in Europa is verschenen en gebruik de volledige titel van de game.

Na deze week zullen we alle games verzamelen en deze zullen het tijdens de zomermaanden elke dag tegen elkaar opnemen door middel van een poll waarbij de verliezer afvalt. De winnaar gaat door tot we op één game overhouden die zich GOTD (game of the decade) mag noemen!

Maar dat is allemaal voor latere zorg. Kijk in je kast of graaf door je geheugen en nomineer hier de beste games van de zero's.