Win de dvd Vampires Suck en meer!

Martijn van Veen

FOK! mag in samenwerking met 20th Century FOX 5x de dvd van Vampires Suck (releasedatum: 9 februari) weggeven. Maar daar blijft het niet bij. Twee winnaars krijgen ook nog eens twee toegangskaarten voor de Amsterdam Dungeon. Lees snel verder om te kijken hoe je deze prijzen kunt winnen.

Plot

Becca weet niet wie ze moet kiezen: de geheimzinnige maar knappe vampier Edward met zijn veel te bleke huid of de tedere Jacob, een kruising tussen een weerwolf en een chihuahua. Naast dat dilemma wordt ze ook nog geconfronteerd met allerlei bizarre figuren: van Alice in Wonderland tot Lady GaGa met daartussen nog een groep vampiers in de stijl van de Black Eyed Peas! Vampires Suck is een geweldige parodie op de vampierenrage waardoor iedereen gebeten lijkt. Twilight verovert vooral de harten van tieners, terwijl oudere leeftijdsgroepen gefascineerd naar True Blood zitten te kijken. Of hoe Dracula nog altijd springlevend is! Vampires Suck is een creatie van de hand van Jason Friedberg en Aaron Seltzer, dé specialisten op het gebied van filmparodieën. Ze zijn de onbetwiste meester in het genre met producties als Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans en Disaster Movie.

 

Om kans te maken op deze prijs (en misschien wel prijzen) hoef je alleen maar mee te doen aan deze prijsvraag door antwoord te geven op de onderstaande vraag:

Hoe heet het stadje waar de hoofdpersoon Becca Crane naartoe gaat verhuizen?

Het invullen van het antwoord kun je hier doen. Meedoen kan tot en met 11 februari!