Win een foto op canvas! Fotowedstrijd maart - ontwaken

Thomas (Xilantof)

Het thema van deze maand is: Ontwaken

Of het nu de lente is waardoor bloemetjes ontwaken of je kleine zoon die net wakker wordt... Verzin het, wees creatief!
Stuur jouw foto in!

MEEDOEN

Spelregels:

 

  • Resize je foto tot maximaal 1024 pixels breed, inclusief rand.
  • Sla hem op als JPG.
  • Geef je foto als naam je nickname; bv. Xilantof.jpg - om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moet je dus wel kunnen posten op FOK! (lees: je moet geregistreerd zijn op FOK!).
  • Mail de foto naar: fotowedstrijd@fok.nl
  • Alle rechten van de ingezonden foto moeten bij de fotograaf liggen.
  • Elk persoon mag maar één foto insturen.
  • Winnende foto's van de FOT-wedstrijd zijn uitgesloten van toekomstige deelname in FOT-wedstrijden (met uitzondering van de "mooiste foto van het jaar"-wedstrijd)
  • Let op de hoeveelheid bewerking in je foto: het is géén bewerkwedstrijd.
  • Uiteraard geldt de FOK! policy.

 

 

Inzenden kan tot zondag 28 maart 2010, 22.00 uur.

Natuurlijk moet er een winnaar gekozen worden, en daarbij is jullie hulp nodig. Er wordt t.z.t. een stemtopic geopend. Help mee een goede winnaar te kiezen en stem!
De foto's worden geüpload naar een speciaal plaatsje op de FOK!server. Deze foto's komen dan ook uiteindelijk in een mooi overzichtstopic te staan.
Meedoen aan de fotowedstrijd houdt in dat je akkoord gaat met bovenstaande regels.

WINNEN

www.herinneringenoplinnen.nl

HerinneringenOpLinnen.nl is de grootste aanbieder van canvasdoeken op het internet. Zij printen je foto op canvas en spannen dit vervolgens op een houten frame. Zo ontstaat er een schitterend en persoonlijk resultaat van je eigen foto op doek!
HerinneringenOpLinnen.nl stelt 3 canvasdoeken ter beschikking voor de FOK!fotowedstrijd. De 2 users met de meeste stemmen krijgen een doek. Wie het derde doek krijgt wordt bepaald door FOK! aan de hand van het onderwerp en de inzendingen.

Wanneer krijg ik een prijs? De top 2 krijgt een doek. Deze wordt bepaald door de users via de stemronde, zoals bekend is.
Wie het 3e doek krijgt, wordt door FOK!.nl zelf bepaald aan de hand van het onderwerp en de inzendingen! Hier zullen diverse crewleden naar kijken.

DISCUSSIE Tijdens de wedstrijd is het mogelijk dat er gediscussieerd wordt over de lopende wedstrijd, ideeën worden opgedaan, meningen van anderen gepeild worden, hulp gevraagd wordt of iets anders wedstrijdgerelateerds.

Dat kan dus hier.