Wijzigingen in de FP-crew (november)

Michel (OA)

November is achter de rug, dus presenteren we weer een overzicht van de crewmutaties. We hebben afgelopen maand 10 nieuwe collega's mogen verwelkomen. Helaas hebben we ook van een heel aantal mensen afscheid moeten nemen, wegens uiteenlopende redenen, in alle FP-secties.


De nieuwsredactie is gegroeid met drie personen. De reviewsectie verwelkomde vijf nieuwe reviewers en het aantal columnisten is met twee toegenomen.

Zoals gezegd hebben we van een flink aantal mensen afscheid genomen. Wij bedanken hen bij dezen (nogmaals) voor de tijd en moeite die zij in hun werk voor de frontpage hebben gestoken!

Sinds begin september was Feejx, de manager van de nieuwssectie, wegens persoonlijke omstandigheden afwezig. Helaas hebben we definitief afscheid moeten nemen van haar. Ook haar bedanken we voor haar inzet!

Alles op een rijtje:

Nieuwsposters: AryaMehr, Tvan050
Columnisten: Alphamusic, SnorkelOrtega
Reviewers: Adagio, Ginvodya, PhalanX, Pien85, Waterman2012
Nieuwe functie: JJdJ1984; sinds kort sportredacteur en nu ook FP-redacteur voor het sportnieuws. DrumstickNL; naast moderator nu ook moderator op sport.

Solliciteren naar een functie binnen de FP-crew is uiteraard altijd mogelijk. Sollicitaties kunnen gestuurd worden aan frontpage@fok.nl.

Vorige overzichten: maart, april, mei & juni, juli, augustus, september, oktober.