[Actie] Win! 'De verzamelde werken van T.S Spivet'

Nan (NanKing)

banner

in samenwerking met uitgeverij Ailantus geven we vijf exemplaren weg van het debuut roman van Reif Larsen (1980), 'De verzamelde werken van T.S Spivet'.

Het is bijna een sprookje. Je bent 28, schrijft en tekent een roman en binnen no time worden de vertaalrechten aan 21 landen verkocht. Alle illustraties in de kantlijn zijn door de schrijver zelf gemaakt. Hierdoor leest het voor een deel als een stripverhaal.

Al is het fictie, het is ook voor iedereen die geïnteresseerd is in Darwin, whisky, geweren, treinen, ondergrondse gangen, kevers, wormgaten, Newton en traagheid, continentale waterscheidingen, snorren, Everett en de multiversum theorie, geschiedenis, Moby Dick of de driesecondenregel.

T.S. Spivet maakt geniale tekeningen voor het tijdschrift van Het Smithsonian Instituut in Washington. Bij dit vermaarde natuurhistorische instituut weten ze niet dat hij nog maar twaalf is als ze hem een beurs toekennen en uitnodigen voor de feestelijke uitreiking.

boek

Het spannende verslag van zijn krankzinnige avontuur met behulpzame hobo's en geheime genootschappen noteert hij in zijn tekenblok voorzien van honderden tekeningetjes, grafieken en modelletjes. Samen met zijn theorieën over kevers, de geschiedenis van het lange Amerikaanse telefoonsnoer en vele andere overpeinzingen. Tot hij in Washington aankomt en echt alles anders loopt dan hij had gedacht.

Wil je weten hoe je kans kunt maken op een van de vijf exemplaren? Kijk dan snel in het ActieTopic op het forum!