Wijzigingen in de FP-crew (juni)

Nolius
Icoon Sitenews - Frontpage Er zijn veel wijzigingen in de Frontpage-crew geweest de afgelopen maand. Zoals iedere maand, nu ook weer een overzicht. Dit keer van juni.

Snarf stopte als Hoofdredacteur, door tijdgebrek. Uiteraard bedanken we hem voor zijn inzet. Nolius is hem opgevolgd. Daardoor kwam er weer een plek vrij in de eindredactie van het nieuws. RichardFun heeft die plek overgenomen en is nu dus samen met Athlon_2o0o verantwoordelijk voor de nieuwssectie. RichardFun was al als parttimer aan de FP verbonden en zat daarnaast bij de crew van FOK!games.

Getikte_Rik bedanken we voor zijn tijd als Eindredactie Reviews. Hij wordt opgevolgd door DeTulp050 en Pink_Floyd. DeTulp050 was actief voor de public relations van FOK! en Pink_Floyd was reviewer. Samen met gr8w8 hebben zij dus nu de leiding over de review-crew.

Helaas stopte ElisaB met haar PR taken voor de FP. We bedanken haar voor haar inzet. Zij wordt opgevolgd door Flugeltje, nu al admin van FOK!

De nieuwsposter steenz en moderator Natalie verlieten de crew. Steenz was lang ER en ook Natalie heeft veel voor de FP betekend. Wij bedanken dus beiden. Ook DjBoBkE, mopjewas en murderH stopten ermee. Ook zij worden bedankt.

Maar we kregen ook versterking van nieuwe nieuwsposters. Forummodjes Surveillance-Fiets en Renesite zijn ons komen versterken. Succes met de te volbrengen taken!

En dan was er nog een wijziging voor de userinterviews. Nolius verzorgde die nu iedere week, maar dat gaat Nuongirl doen. Meer over haar kun je hier vinden.