Wijzigingen in de FP-crew (september)

Ferry (Veerboot)
Ieder begin van de maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Deze keer de wijzigingen van september.

Afscheid
We hebben afgelopen maand afscheid genomen van sop als FP-moderator en PUNKshane als filmreviewer. We willen hen beiden uiteraard danken voor hun werkzaamheden!

Welkom!
Naast dit afscheid zijn er gelukkig ook weer een aantal nieuwe FP-crewleden bijgekomen. Zo zijn Morpheus2002, Nuongirl, Slarioux, Mutz en Lord Dreamer aan de slag gegaan als FP-moderators en Loedertje als nieuwsposter. Zij vervulden al taken binnen andere onderdelen van FOK! en zullen die naast deze nieuwe taak ook gewoon blijven vervullen.

Verder verwelkomen wij weetnie (zij keert weer terug), KLowJow, MOSA en Vampier als nieuwsposters, admiral_r2d2 en Yosh (hij was nieuwsposter) als boekreviewers en TheGrandWazoo en notnajja als nieuwe columnisten. Allen heel veel succes!

Wijziging Eindredactie
Binnen de Eindredactie heeft zich ook een kleine wijziging voorgedaan. Kozzmic is gestopt als Eindredacteur Nieuws en is inmiddels opgevolgd door Meiske78. Kozzmic blijft wel gewoon in de FP-crew als nieuwsposter. Kozzmic bedankt voor je werkzaamheden en Meiske78 heel veel succes!

De huidige eindredactie ziet er nu dus als volgt uit: Meiske78 (Nieuws), miss_bleu (Reviews), Tha_BlonT (Columns) en Veerboot (Nieuws).