FOK! Kerstpakket zoekt ontvanger!!

Kortere dagen, kachels aan, de eerste pepernoten liggen al weer even in de winkels. Die-hard Kerstlovers ( ) tellen de dagen naar kerst al weken af. In het kort: Kerst komt eraan. En met Kerst ook de liefste actie van FOK!, de Kerstpakkettenactie . Doen jullie (weer) mee?

Zit je niet zo lekker in je vel, heb je het financieel krap door de energiecrisis en de alsmaar stijgende prijzen? Schroom dan niet om je aan te melden voor deze hartverwarmende actie!! Zit jij wat ruimer in je portemonnee en gun je een andere FOK!ker ook een leuke kerst? Meld je dan als gever voor een kerstpakket! 

Alle details worden in dit topic uitgelegd en hier lees je ook hoe je je kunt opgeven als ontvanger of gever. Meldt je snel aan en vrolijk je eigen kerst of die van iemand anders op!! 

KapiteinIglo en SuperKimmi hebben een eerste inventarisatie gedaan en er zijn inmiddels 33 pakketten aangemeld om weg te geven. Ze roepen vooral op om je aan te melden als ontvanger: "Schaam je niet, twijfel niet. Als je denkt: ben ik wel de doelgroep? Is het antwoord vast ja!"

FOK! Kerstpakkettenactie
FOK! Kerstpakkettenactie