Win PS5-accessoires van Trust

In samenwerking met Trust mogen we een pakket met PlayStation 5-accessoires weggeven. Trust heeft onder andere nieuwe controllerskins, thumbgrips en een oplaadstation voor de Dual Sense controller uitgepracht. De nieuwe Carus-headset en Fyru-microfoon zorgen ervoor dat je duidelijk te horen bent en zelfs streams kan maken.

Om kans te maken op dit PlayStation 5-accessoirepakket van Trust moet je antwoord geven op de volgende vraag: wat is er zo bijzonder aan twee van de vier thumbgrips? Geef je antwoord door via de prijsvraagpagina vóór 25 mei. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt natuurlijk ook bekendgemaakt op onze website.

Het accessoire-pakket bestaat uit:

De Carus Gaming Headset is geüpdatet zodat hij past bij het uiterlijk van de PlayStation 5.

Trust Carus PS5 headset (Foto: Trust)

Voor content creators is de Trust Fyru een handige microfoon. De Trust Fyru is geschikt voor streams, podcasts en zelfs voor het opnemen van muziek.

Trust Fyru PS5 microphone (Foto: Trust)

Altijd je controllers bij de hand. Met het Duo Charging Station laad je tot twee controllers tegelijk op, zodat ze klaar zijn om te gamen wanneer jij dat bent.

Trust PS5 charging dock (Foto: Trust)

Verbeter de PlayStation 5-controller nog meer met de siliconen skins. Betere grip, gemakkelijk schoon te maken en ze geven je controllers een unieke identiteit.

Trust Skin for PS5 controller (Foto: Trust)

Een set van twee paar thumb grips geven je betere grip tijdens het gamen en je hebt nog wat te kiezen ook.

Trust Thumbs for PS5 controller (Foto: Trust)