Win Weemoedt en Nieuwe Buren op DVD!

Tijdens deze warme dagen blijft de echte FOK!ker natuurlijk binnen. Dat verblijf kan nu iets aangenamer worden gemaakt met een DVD-pakket. Daarin bevinden zich de DVD's van de Nederlandse series Weemoedt en het tweede seizoen van Nieuwe Buren. 

Weemoedt:

Job Weemoedt (Thijs Römer) is talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. Weemoedt geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven.

Nieuwe Buren:

In het tweede seizoen ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Zonnewijk, maar de levens van de bewoners zijn behoorlijk overhoopgehaald. Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een tbs-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. De nietsvermoedende Eva ontmoet ondertussen haar nieuwe buren Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt), en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

We mogen 5 pakketten weggeven. Geef hier snel antwoord op de vraag:

Wie speelt Peter in Nieuwe Buren?

- Daan Schuurmans

- Fedja van Huêt

- Thijs Römer