Win een Oukitel U16 Max

Oukitel U16 Max 3

Gisteren was het zo ver, de global launch van de Oukitel U16 Max telefoon, een super grote 6 inch smartphone met een 4.000mAh batterij, 3GB Ram en 32GB opslaggeheugen.

Op 30 maart werkt Oukitel samen met Aliexpress voor de Global launch van de U16 Max smartphone. Oukitel heeft veel research en ontwikkeling gedaan om dit nette staaltje techniek met een 6 inch scherm op de markt te brengen.

6 inch scherm en 13MP Camera

De U26 max heeft een enorm scherm. Oukitel heeft een display van JDI met LTPS techniek gekozen. Het 6 inch HD scherm brengt al je foto’s apps en video’s tot leven. Waarbij de TLPS techniek zorgt voor een hoger transparantie voor de beste kleuren en een hogere helderheid.

De camera is een 13MP Micron AR1335 sensor met een f/2.0 lens en een enkele flash. Iets wat je vaak niet ziet op toestellen in deze prijsklasse. De front facing camera is een OmniVision GC5005 sensor en heeft een F/2.2 lens om te zorgen voor de beste selfies.

Oukitel U16 Max 2

Batterij

De batterij is zoals we bij andere merken hebben gezien soms een lastig punt. Oukitel heeft er daarom voor gekozen om een batterij van 4000mAh in het toestel te stoppen. Niet van een no-name merk, maar van het alom gerespecteerde SCUD. Dit alles zorgt er voor dat het allemaal nog binnen een 9.15mm dikke metalen behuizing past.

Natuurlijk ondersteunt het toestel ook snel laden, dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer je toestel leeg is je met een half uur laden weer een paar uren kan bellen.  

Android Nougat

Iets dat je niet vaak op goedkope Android toestellen ziet is een recente Android versie. Maar Oukitel heeft besloten om de U16 Max uit te rusten met Android Nougat. Samen met een lichte skin zorgt voor een niet te evenaren snelheid op dit budget toestel.

Natuurlijk zijn ook de verdere specificaties van dit budgetmodel in orde. Zo heeft het toestel een ruime 32GB opslag en 3 GB RAM om moeiteloos te kunnen multitasken. Met zijn 8 cores moet de MTK6753 zorgen voor voldoende snelheid maar toch de energiebehoefte binnen de perken houden.

De U16 Max is al in voorraad met twee kleuren, grijs en champagnegoud. Op 28 maart is de presale gestart voor 110 dollar. De prijs zal later deze week weer terug komen op 149 dollar. 

Oukitel U16 Max 1

Prijsvraag
Geen geld? Of wil je je geld nog liever in je zak houden? Geen probleem. In samenwerking mogen wij met Oukitel een U16 max weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Doe mee met de prijsvraag in het topic op het forum!