Win een Doomhammer uit Warcraft: The Beginning

Ben je ook halsoverkop naar de bioscoop gerend toen Warcraft: The Beginning in première ging en zit je nu nog na te genieten van de ervaring? Misschien wil je wel een souvenir aan de eerste van mogelijk vele Warcraft-verfilmingen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

We hebben een echte replica van de Doomhammer uit Warcraft: The Beginning en mogen die van Universal Pictures weggeven aan een echte Warcraft-fan onder de FOK!kers. Wil je kans maken, dan hoef je eigenlijk niet zoveel te doen; beantwoord de vraag, dan kiezen wij de winnaar uit de goede inzendingen.

Warcraft: The Beginning: Doomhammer replica
Wil je deze Doomhammer replica (1:6) winnen? Dat kan!

Warcraft: The Beginning is te zien in IMAX en 3D en natuurlijk gebaseerd op de succesvolle online game World of Warcraft.

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft: The Beginning: poster

Winnaar!

Iedereen bedankt voor de inzendingen. Het goede antwoord op de vraag Hoe heet de demon die controle had over Medivh? was natuurlijk Sargeras. Dit goede antwoord werd ook gegeven door Klapkaak89, die de Doomhammer zo spoedig mogelijk thuisgestuurd krijgt.

Gefeliciteerd!