Win vette The Hunger Games-prijzenpakketten!

In Mockingjay Part 2 gaan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en haar team de ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is de allesbepalende finale van de The Hunger Games reeks. Nadat Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) twee keer de Hongerspelen heeft overleefd gaat ze samen met Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin), Peeta (Josh Hutcherson) en een eenheid van District 13, de confrontatie aan met President Snow (Donald Sutherland). Het wordt een ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool, waarin zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die hen te wachten staan, zijn uitdagender dan ooit te voren. Katniss beseft zich dat dit geen strijd is om te overleven, maar dat ze de toekomst van velen zal bepalen. 

In samenwerking met Independent Films mag FOK! 5 prijspakketten weggeven, namelijk:

- De DVD's van alle 3 de tot nu toe verschenen films.
- Alle drie de boeken (De Hongerspelen, Vlammen, Spotgaai).
Mockingjay Part 2-pakket, met daarin coole merchandise.
- 2x The Hunger Games-verzamelpakket, alle merchandise die de échte Hunger Games-fan nodig heeft!

Daarvoor moet je wel hier het goede antwoord geven op de vraag: Hoe heet het land waarin The Hunger Games zich afspeelt?

- Wonderland

- The Glorious Nation

- Panem

- Middle-earth

Geef je antwoord voor 29 november door, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.