FOK!frontpage zoekt interviewers en spellcheckers!

FOK! wordt steeds groter en uitgebreider. Om de groei bij te kunnen houden hebben we ook meer crewleden nodig. Kun jij je vinden in een vacature die wij je hieronder aanbieden?

 

Interviewer
We zijn weer op zoek naar interviewers. FOK! krijgt regelmatig aanbiedingen om bekende mensen te interviewen, dit loopt uiteen van schrijvers tot acteurs en van muzikanten tot journaallezers.
Naast dat je de kans krijgt de grote namen het hemd van het lijf kan vragen, kom je nog eens ergens. Backstage bij grote feesten of terreinen, exclusieve toegang tot locaties en vaak mogelijkheden tot een gratis concert, boek of dvd. Natuurlijk is het ook een erg goede en leuke leerschool voor studenten en een mooie toevoeging voor je CV.

De meeste interviews vinden overdag in Amsterdam plaats. Vaak is het een persoonlijk interview, maar het komt ook voor dat je via de e-mail of over de telefoon vragen moet stellen. In de buurt van Amsterdam wonen en/of journalistieke ervaring hebben verdient de voorkeur, maar is niet verplicht.

Naast het interviewen van personen en het bezoeken van persevenementen krijg je ook de beschikking tot een exclusief forum waar je met je collega's kan overleggen en waar je veel ervaring op kan doen als interviewer. Ook zijn er speciale crewacties en is er nog veel meer leuks wat voor je klaar staat. Helaas kunnen we je geen geld bieden. Wel bieden we een leuk team van zo'n 250 collega's die samen FOK! draaiende houden en alle extra's die daarbij komen kijken.

Dus kan je goed schrijven, vind je interviewen leuk om te doen, zoek je een goede (journalistieke) leerschool of wil je lekker praten met bekende mensen? Wacht niet langer en stuur snel een mailtje naar frontpage@fok.nl o.v.v. 'Sollicitatie interviewer'

Spellchecker
Om recensies, interviews, specials en nieuwsberichten zo professioneel mogelijk op FOK! te laten verschijnen, zijn spellcheckers altijd meer dan welkom. Jouw hoofdtaak is het nalopen van artikelen van je collega's, zorgen voor goede en duidelijke verhalen en orde.

Naast het nakijken van artikelen en de voordelen die je daarbij ontvangt, krijg je ook de beschikking tot een exclusief forum waar je met je collega's kan overleggen en waar je veel ervaring op kan doen als taaldeskundige. Ook zijn er speciale crewacties en is er nog veel meer leuks wat voor je klaar staat. Helaas kunnen we je geen geld bieden. Wel bieden we een leuk team van zo'n 250 collega's die samen FOK! draaiende houden en alle extra's die daarbij komen kijken.
Dus is de Nederlandse taal helemaal jouw ding, krijg je plaatsvervangende schaamte als je 'ik wordt' ziet staan of wil je de kwaliteit van FOK! nog meer verbeteren? Wacht niet langer en stuur snel een mailtje naar frontpage@fok.nl o.v.v. 'Sollicitatie spellchecker'.