FOK! zoekt mensen voor de Boekencrew!

FOK! zoekt interviewers voor auteurs
Het interviewen van een muzikant of acteur is toch heel wat anders dan het interviewen van een auteur. Het eerste grote struikelblok is al dat je een heel boek moet lezen! Wie in staat is over dit probleem heen te stappen of het zelfs een leuke hindernis vindt, is zeer welkom bij de FOK!-crew.

We zoeken interviewers die in staat zijn een boek te lezen, wat research te doen en een leuk interview af te nemen bij auteurs van alle genres. Literatuur, thrillers, chicklit, filosofisch, psychologisch en ga zo maar door. Ook zou je dan af en toe een leuke boekpresentatie kunnen bezoeken en daar een verslag over kunnen schrijven. Bij zowel een interview als een boekpresentatie schrijf je ook een korte review. Je hebt het boek immers toch al gelezen. Interviews kunnen soms ook via mail afgenomen worden.

Je krijgt een goede begeleiding en komt in het warme nest van de reviewcrew terecht. Je beleeft geweldige gesprekken en ontmoet boeiende mensen. Daarnaast krijg je de gelegenheid je op journalistiek gebied te ontwikkelen.

Zie jij dit zitten of heb je een vraag, stuur dan een e-mail naar frontpage@fok.nl.