FOK! weekend tv-gids

Daar is hij weer: de FOK! weekend tv-gids. Nu te zien op uw beeldscherm. Helemaal gratis op de internetkosten van uw provider na dan. Ow en stroomkosten natuurlijk, maar voor de rest gratis. Weet je nog niet wat je wilt kijken vanavond dan kun je hier misschien inspiratie opdoen.

Nederland1:
Ook deze zaterdagavond is het cabaret-avond. Zat Bert Vischer vorige week nog in 'Evenblij met...' omdat hij 25 jaar in het vak zat, staat nu om 20:25 zijn show 'Stoffe jongens' op het programma. Deze show gaat over het leven van een noeste mijnwerker.

Hierna om 22:30 staat de 'Best of Koefnoen' op Nederland 1. Hier zul je de hoogtepunten kunnen zien van alle afleveringen van deze caberetiërs.

Nederland 2:
Om 19:45 kun je hier eerst 'Blauw bloed extra' zien waarin je de meest interessante en leukste activiteiten van het kroonprinselijk paar kunt zien. Zo was er het hartelijk welkom voor prinses Máxima bij projecten van het Oranjefonds in Mill en Venlo, straalde zij tijdens de werkbezoeken aan Oss en Holten en vergezelde ze prins Willem-Alexander uiteraard naar de galapremière van Amref Flying Doctors. En natuurlijk is er ook aandacht voor de bijzondere en unieke reis van het paar naar Antarctica, waarbij prins Willem-Alexander zelf de camera ter hand nam.

Hierna staat om 20:25 de telefilm 'Coach' op het programma. De film gaat over de welgestelde Suzanne die zich schuldig voelt over haar luxe bestaan. Ze besluit hierop haar in te gaan zetten voor het project Coach waarbij ze de Marokkaanse jongen Soukri gaat helpen.

Nederland 3:
Om 20:35 zendt Nederland 3 een vijf minuten durend filmpje van het KWF-kankerfonds uit, gevolgd door 'Aanpakken & Wegwezen' om 20:40. Hierin kun je een aantal vrijwilligers volgen die Nederland verlaten om in het buitenland verschillende ontwikkelingsprojecten op te zetten.

Om 21:20 is 'Puberruil Xtra' te zien. In deze buitenlandse versie wordt het leven van twee pubers geruild voor vijf dagen. In deze aflevering de levens van de achttienjarige Peggy uit Nederland en de eveneens achttienjarige Ulan uit Indonesië.

Om 21:55 is 'TV Lab: Gangmakers' op Nederland 3. Dit is een satirisch programma dat de camera richt op de kleine plagerijen, grote verliefdheden en incidentele verbale martelingen van een aantal werknemers op een kantoor. 

RTL 4:
Op RTL 4 zijn vanavond weer twee programma's op die voor de zender de kijkcijfertrekkers moeten zijn. Om 20:00 is 'Let's dance' te zien waarin verschillende bekende Nederlanders hun beste beentje voor zetten voor het goede doel KiKa. Elke liveshow zijn er zes acts te zien, waarna er één nieuwbakken dansster door gaat naar de halve finale op zaterdag 10 oktober en één dansact direct naar de grote finale op zaterdag 17 oktober.

Om 21:30 is 'Wat vindt Nederland' te zien met Jack Spijkerman. Hierin wodt de mening van Nederland gepeild over zeer uiteenlopende zaken die in het nieuws zijn.

RTL 5:
Ook deze week zijn hier twee films te zien. Om 19:25 is eerst 'The millionaire matchmaker' te zien. Dit gaat over Patti Stranger en haar exclusieve datingbureau Millionaire's Club. Samen met haar medewerkers Destin, Chelsea en Rachel probeert Patti welgestelde mannen aan een geschikte partner te helpen.

Om 20:20 is 'The scorpion king te bewonderen. Hier kun je de trailer van deze film bekijken. Deze film wordt om 22:00 gevolgd door 'Apocalypto'. Hiervan kun je hier een trailer bekijken.

RTL 7:
Om 20:00 wordt hier 'Jesse stone - Stone cold' uitgezonden. Jess Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA, die de grote stad heeft ingeruild voor een baantje als politiecommandant in een rustig vissersdorpje in New England. Stone heeft zijn oude gewoontes niet achtergelaten en doet zich nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: Scotch whisky en vrouwen.

Om 21:45 is de film 'Revolver' te zien op RTL 7. Je kunt hier de trailer bekijken.

RTL 8:
Op RTL 8 is zaterdagavond de serie-avond. Om 19:05 is 'Beautifull people' te zien. Een serie over het leven van de gescheiden Lynn Kerr, die met haar dochters Karen en Sophie van het rustige stadje Esperanza naar het bruisende New York verhuist. Om 20:00 is het de beurt aan de 'Gooische vrouwen'. Het verhaal van vier vrouwen in het Gooi. Cheryl, Claire, Anouk en Roelien leiden een luxeleventje, toch wordt hun bestaan gekenmerkt door vele ups en downs. Om 21:00 een dubbele aflevering van 'De erfenis' Twee broers en hun zus strijden na de dood van hun vader om het familiekapitaal en de macht in het familiebedrijf. Hierna is om 22:50 'The missing' aan de beurt. Serie over een nuchtere FBI-agente die vermiste personen opspoort en een helderziende tiener wier visioenen naar de vermisten leiden.

SBS6:
Deze zender is op zaterdagavond de concurrent van RTL 4. Hier zijn hun kijkcijfertrekkers 'K2 zoekt K3'(20:00) en 'Het beste idee van Nederland'(21:25) op. Morgen kunnen we zien wie er 'gewonnen' heeft.

Net 5:
Ook op Net 5 is het serie-avond. 'Law & order' trapt om 19:35 de avond af. Gevolgd door 'The closer' om 20:30 en en dubbele aflevering van 'Cold case'. De avond wordt om 23:20 afgesloten door 'Criminal intent'.

Veronica:
Op Veronica zijn vanavond drie films te zien. Eddy Murphy start om 20:00 met 'Beverly Hills cop'. Axel Foley is een agent uit Detroit die na de moord op zijn vriend naar Californië reist om een onderzoek te starten naar de dader. Hier kun je de trailer zien van deze film.

Om 22:10 kun je de de spannende film 'Final destination 3' zien. De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat zij en haar vrienden in de crash omkomen. De Dood is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Klik hier voor de trailer.

Het slot is om 23:55 voor 'Border security'. Dit is een reality-serie vol actie, drama en veel emotie over de grenspatrouille in actie bij de grens in Australië. Voor de werknemers is het onder andere belangrijk dat ze goed zijn in het ontcijferen van lichaamstaal en goed verpakte leugens. Dit alles levert spectaculaire beelden op.