Wijzigingen in de FP-crew (maart)

Het overzicht van de crewwijzigingen is lange tijd weggeweest, maar vanaf vandaag zullen we weer elke maand een update van het FP-crewbestand geven.

Maart is een hele drukke maand geweest wat betreft crewwijzigingen. Het belangrijkste gebeurtenis speelde zich af in de leiding van de frontpage. De hoofdredactie heeft plaatsgemaakt voor drie contentmanagers, die elk een eigen onderdeel aansturen; nieuws, columns en reviews. Daarnaast is er een nieuwe eindredacteur bijgekomen.

De redacties hebben voornamelijk veel nieuwe crewleden kunnen verwelkomen, een enkeling is vertrokken. Onder de nieuwe aanwinsten zitten ook wat ex-crewleden die er toch weer zin in hadden en zijn teruggekeerd.

De wijzigingen op een rijtje:

Contentmanagers: Feejx (nieuws), miss_bleu (reviews) en DriekOplopers (columns).
Nieuwe ER: OA
Nieuwsposters: fuzzy_logic66, Gitaarmat, hermanh7, maffemuts, Magpie, MPG, pberends, samsonneke, SjaakSjofel en op de valreep Tinuzzz_Talpa.
Columnisten: ArchEnemy, BasilFawlty, Bornfree, Days-Of-Wild, JamBurning, theovanrijn en Vrank.
Moderators: Cheetah2003, Civilian, Freeflyer, Frenker, kwiwi, Marjo84, Misan en olala.
Crew met een nieuwe functie: Surveillance-Fiets heeft de hoofdredactie verruild voor een plek bij Public Relations als schakel tussen PR en FP. Nolius, eveneens vertrokken uit de hoofdredactie, gaat nu over Journalistiek & Media.
Vertrokken crewleden: Crashwatch, dieselin, Dunax, Jigzoz, Peter (nieuwsposters), scylla (reviews) en O.Akyol (columns).