Crew worden? Bekijk dan de vacatures!

De pagina is al een aantal dagen online, maar we willen graag even extra de aandacht er op vestigen: de vacaturepagina. De pagina is rechts bovenin te vinden, op dezelfde regel als waar je laatste bezoek staat vermeld.

FOK! is groot en bestaat uit diverse onderdelen, waar alles bij elkaar honderden crewleden dagelijks druk bezig zijn. Regelmatig vertrekken er mensen en zijn er weer nieuwe nodig. Elk onderdeel zoekt daarbij op zijn eigen manier naar nieuwe crewleden. Door middel van de vacaturepagina hebben we nu een centraal overzicht gecreëerd van alle openstaande vacatures FOK!wide. Dit betekent echter niet dat de frontpage nooit meer een apart bericht zal maken, of dat het forum geen oproepen meer in MED zet.

Momenteel zoeken we vooral naar nieuwe crewleden voor de frontpage. We zijn daarbij niet alleen op zoek naar nieuwsposters, maar ook naar muziek-, film- en boekreviewers.

Een open sollicitatie sturen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ik citeer admin Iteejer: "FOK! heeft ALTIJD plaats voor leuke originele mensen in de crew. Heeft iemand een leuk idee, kan iemand iets leuks aanleveren, kan iemand iets bijdragen aan onze community? Dan kan men zich aanmelden."

Dus lijkt het je leuk om deel uit te maken van de crew, houd dan zeker de vacaturepagina regelmatig in de gaten!