FOK!s dierenvrienden helpen asiel

De dierenvrienden van FOK!, de F&F-users, zijn een nieuwe actie gestart. Door spulletjes en geld te doneren willen ze de Dierenopvang Zwolle een hart onder de riem steken.

Afgelopen jaar was voor Dierenopvang Zwolle een rampjaar. De opvang had namelijk last van een schimmel die zorgde voor een ongezonde omgeving. De schoonmaak en het herstel van de schade heeft de opvang ruim 12.000 euro gekost. Maar gelukkig is het asiel er redelijk weer bovenop gekomen.

Voor een asiel, waar jaarlijks circa 1000 honden en katten worden opgenomen, en dat leeft van voornamelijk donaties, is 12.000 euro alleen wel een groot bedrag, vandaar dat dierenasiel Zwolle donaties in vorm van geld en spullen goed kan gebruiken.

Met deze actie vragen de F&F-users aandacht voor dit asiel en hopen ze dat mensen een donatie willen doen. Een donatie kan in de vorm van geld, maar natuurlijk ook in de vorm van dekens, kattenvoer, hondenvoer, handdoeken, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes, theedoeken, dekens, kattenbakvulling, en andere dingen die het asiel goed zou kunnen gebruiken.

Klik hier om naar het topic op het forum te gaan om alles te lezen over de speciale actie.