Kerstverhalenwedstrijd 2006 van start!

Voor de derde keer op rij organiseren NCRV, FOK! en SP!TS de Kerstverhalenwedstrijd! De bedoeling is om een verhaal te schrijven van maximaal 550 woorden. Extra dit jaar is het thema 'verlangen'. Jouw verhaal hoeft niet per se een kerstverhaal te zijn, hoewel dat wel extra scoort bij de jury, maar moet zeker draaien om het thema verlangen. Meedoen kan door jouw verhaal in te sturen op de website Hetkerstverhaal.nl waar ook alle informatie over prijzen, juryleden, radio- en tv-uitzendingen te vinden is. Insturen kan tot 11 december.

Op FOK! is er een apart forum ingericht waar je alles wat met deze wedstrijd te maken heeft, kunt bespreken en waar er de gelegenheid is jouw verhaal aan een publiek voor te leggen alvorens het op de actiewebsite te plaatsen. Ook kun je er de winnende verhalen van 2004 en 2005 vinden.

De prijzen die er te winnen zijn met het schrijven van het kerstverhaal 2006, zijn een schrijfcursus aan de Schrijversvakschool, een boekenpakket, en voor vier deelnemers een verfilming van hun verhaal in het televisieprogramma Man Bijt Hond!


Jouw verhaal te zien bij Man Bijt Hond?