FOK! Prijswinnaars week 33 (deel 1)

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal leuke prijzen. Hier is het overzicht met een deel van winnaars van afgelopen week. De winnaar van de Mysterylandprijsvraag volgt later.

Allereerst maakte je afgelopen week kans op een headset van Jabra. Het goede antwoord op de vraag luidt: "Jabra BT620s" en dit is de winnaar:


luudpuut


Daarnaast gaven we een aantal boeken weg. Vijf keer een exemplaar van Napoleon voor Dummies en vijf keer De Tempeliers. Het antwoord op de vraag moest zijn: "David Markham". Welk boek je krijgt is een verrassing en dit zijn de winnaars:

Tokus
jheus
Uknowweloveu
snabbi
pomtiedom
vries007
almaz
Daemoniak
rikos29
Tazmaniac


Ook kon je kans maken op een aantal prijzen van RCV, in verband met de release van de film Lost City en See No Evil.
Het goede antwoord van de prijsvraag van Lost City was "5" en de volgende winnaars krijgen 2 dvd's (Buena Vista Social Club en Modigliani):


Aerox2002
de_Bouwer
The_Voice_Within
jorgob
fossalta


Bij de vraag over See No Evil was het antwoord "Australië" en dit zijn de winnaars van een prijzenpakket van See No Evil (bestaande uit de 4-DISC HORROR PACK met daarin The Locals, Dead Easy, Mimic 3 en Hellraiser + 2 kaartjes voor de film.):


Trayek
Gvdw
StoneWolf


Tot slot gaven we ook de dvdbox van het eerste seizoen van McLeods Daughters weg. Het juiste antwoord is 'Net 5' en dit zijn de winnaars:


babsjuh
Spaghetti
helloyou_julia


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.