FOK! Prijswinnaars week 25

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! 5x2 kaarten weg voor het Exposurefestival. Het goede antwoord op de prijsvraag is "2e keer" en dit zijn de winnaars:


Hallahan
Tha_Mars
Dolvito
-jos-
MeineN


Ook gaven we een 9th edition boosterbox weg van Vesho.nl Het antwoord op de vraag moest zijn '15 juni' en dit is de winnaar:


iKKe007


Ook gaven we maar liefst 25 keer een complete webhostingpakket weg met 250 MB webruimte, een tool om je eigen website te maken en een complete weblog. De antwoord en op de vraag zijn: "www.froukjerocks.com, Clockwork Orange en Zelfs ik kan het" en dit zijn de winnaars:

Fielmich
RAMeLaiR
Tha_Mars
Ruliz
TjetMaster
DaMook
Svensational
Juusjuh
Pat-man
jimpsel
mschol
peety
reintje17
JhonnyEnglish
EllenW
Mortharer
kristo
sjrdvanh
RoyKruyshaar
Leijooo
Qunix
MaceNL
Calixte_Lexiss
Bafnek
P4ULuZ


Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen de onderstaande mensen ook nog een prijzenpakket van Little Man Tate, met daarin een gelimiteerd geel vinyl van "What? What You Got, een aansteker en buttonss een album van Arling & Cameron thuisgestuurd. Het antwoord op de vraag is "The Agent" en dit zijn de winnaars:


salgera
wx
sjerren
almaz
Fiama


Tot slot maakte je ook nog kans op een dvd van 'House of Flying Daggers' of 'Legend of the red dragon', die we weg mogen geven ter promotie van de film 'The Promise'. Het antwoord is 'Wu Ji' en dit zijn de winnaars:


klokop
Stretch
sunny19
Roelxxl
Yi-Long
vanillivi
Dolvito
tralalala
mega_horse
shuttie


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.