FOK! Prijswinnaars week 40

Ook afgelopen week waren er weer volop prijzen te winnen op de FOK!frontpage. Allereerst vielen er vijf prijzenpakketten van Nochnoi Dozor (Nightwatch) te winnen met daarin een soundtrack van Feeder, een t-shirt van Feeder, 4 coole wodka-shot glaasjes, een Spider doll én twee vrijkaartjes. Daarvoor moest je weten dat er op het forum een speciaal interview met de producers Anatoly Maximov & Konstantin Ernst online was gezet. De winnaars zijn:

Garfield880
Gringo999
Miss_S
pwrdwnsys
Sloef


Bovendien vielen er in dezelfde prijsvraag ook nog twee vrijkaartjes te winnen voor Nochnoi Dozor. De winnaars daarvan zijn:

314
big_al
Pestventje
Phaeton
Meaghan


In de tweede prijsvraag konden drie gelukkige winnaars zelf drie dvd's naar keuze winnen uit de Quality Film Collection! Daarvoor moest je weten dat Richard Kelly de film Donnie Darko regisseerde, en dat Lost in Translation uit 2003 komt.

Calixte.Lexiss
TeuN-h
Zelva


Alsof dit alles nog niet genoeg was hebben drie mensen een prijzenpakket van Franz Ferdinand gewonnen, met daarin een cd, shirt, tien buttons en een condoom. Daarvoor moesten ze weten dat de eerste single van het nieuwe album 'Do You Want To' heet. De winnaars zijn:

maikelsp
Maravilla
robinotten


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd krijgen. Iedereen namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen.