FOK! Prijswinnaars week 38

Deze week maakten jullie wederom kans op mooie prijzen op de FOK!frontpage! Zo kon je een echte Fatboy in een type en kleur naar keuze winnen via Fatboywinkel.net! Hiervoor moest je weten dat de Fatboy Island beschikbaar is in de kleuren rood, oranje, limoen-groen, zwart en roze (of de Engelse vertalingen daarvan). De winnaar van de Fatboy is geworden:

eduard112


Als troostprijzen gaf Fatboywinkel.net bovendien nog tien keer een dvd-box met daarin vier dvd-films weg. Die zijn gewonnen door:


Dropvetertje20
jmac
kemi
Konoko
milagro
S3rp3nt
simonsvision
Supje
tallguyray
zeeuwvlaming


Daarnaast gaven we vijf dvd's van de film The Football Factory weg aan iedereen die wist dat Danny Dyer daar de hoofdrol in speelt. De dvd's zijn gewonnen door:

axz0l
BiBBerr
layed_back
Poit
tinebafcop


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd krijgen, met uitzondering van eduard112. Hij mag eerst nog een Fatboy uitkiezen, en zal daarover nog bericht ontvangen. Mocht dit niet aankomen, stuur ons dan even een e-mail.

Iedereen natuurlijk namens de FOK!crew gefeliciteerd met jullie prijzen! Mocht je niets gewonnen hebben, kijk dan deze week weer op de FOK!frontpage voor nieuwe prijsvragen met nieuwe kansen!