FOK! zoekt extra film-reviewer

Na de sollicitatie voor de nieuwsposters kan het reviewteam van de Frontpage ook wel wat versterking gebruiken. Om precies te zijn versterking op het vlak Film-reviewer. Op dit moment gaat het zo goed met het film-reviewaanbod op FOK! dat onze twee film-reviewers het samen niet meer af kunnen. Film-reviewer worden op de FOK! Frontpage: iets voor jou?

Wat wordt er van een film-reviewer verwacht?
Tuurlijk is het van belang dat je van films houdt en dit alles leuk kan neerzetten in een review. Verder is het erg handig als je veel vrijetijd hebt overdag en uit de omgeving van Amsterdam komt. Al de persvoorstellingen zijn namelijk overdag in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam. Net als de nieuwsposters op FOK! hebben ook de reviewers een quotum waar ze zich aan moeten houden. Dit quotum houdt in dat je minimaal 2 reviews per maand voor FOK! kan schrijven. Beetje flexibel zijn kan dus zeker geen kwaad.

Naast het plaatsen van de film-reviews word je als reviewer ook geacht mee te denken over zaken die de Frontpage aangaan, en je wordt dan ook geacht het speciaal daarvoor bestemde FP-forum regelmatig te checken. Ook zou het leuk zijn als je af en toe aan speciale dingen mee zou kunnen werken zoals dossiers en extra reviews.

Wat kun je als reviewer verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als reviewer op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuk en enthousiast team van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard. Maar je krijgt wel een @fok.nl mailforwarder na je proeftijd en een FP-Crew tagje bij je naam. Verder ga je als film-reviewer regelmatig gratis naar de films, maar daar staat dan weer een tijdig uitgebreide review tegenover.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in deze mail (in ieder geval) het volgende:
je username
Woonplaats
een (uitgebreide) beschrijving van jezelf
je interesses op filmgebied
de reden dat je ons team wilt komen versterken
de uren van de dag dat je denkt online te kunnen zijn om fora/ planning te checken en te kunnen reviewen.
Of je al vaker reviews hebt geschreven.

Nadat de sollicitatiemails zijn ontvangen maken wij een selectie van potentiële reviewers. Wordt jouw sollicitatie geselecteerd, dan krijg je een mailtje terug, met daarin een opdracht.

Je kunt naar deze functie solliciteren t/m Donderdag 10 Juni, 23:59 uur. Ben je dan geselecteerd dan krijg je zo snel mogelijk de opdracht toegestuurd.

Na binnenkomst van de teruggestuurde opdrachten zal de FP-crew zich over de verwerkte opdrachten buigen. Zo snel mogelijk daarna zul je bericht krijgen of je wel of niet bent aangenomen.

Namens de FOK! FP-crew,

De eindredactie