Pariah

Arjen (Mr_Belvedere)
Digital Extreme\'s nieuwe spel begint met een virus!

Rustig maar Geen computervirus op de installatiecd\'s, maar in een verhaal.

Jij bent dokter Jack Mason en verantwoordelijk gesteld voor het vervoer van een mysterieuze vrouw in cryo-stasis. Dit betekent dat ze in een soort van bevroren toestand in een capsule wordt vervoerd. Waarom? Om dat virus! Van het virus is niet veel bekend, maar men denkt dat het zich via bloed verspreidt.


Jack en de mysterieuze vrouw

Nou... lang hoef je daar niet op te wachten. In de eerste paar minuten van het spel word je tijdens de intro al geïnfecteerd met het enge ding. En nu?

Jack is zich van de infectie niet bewust, maar hij weet wel dat hij in the middle of nowhere met een wapen rondrent, omdat de enge scavengers hem blijkbaar erg interessant vinden om neer te schieten.

Onze held begint eens wat rond te lopen, krijgt hier en daar een tip mee hoe hij zichzelf moet voortbewegen en wat de functie van de diverse items op de grond is.

Al snel komt hij een paar vijanden tegen, die ook nog lijken te overleggen hoe ze het beste Jack naar de eeuwige jachtvelden kunnen verhuizen. Een karrevracht aan kogels later kan Jack eens gaan ontdekken waar hij nu helemaal heen moet.