Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy

Arjen (Mr_Belvedere)
Zoals al lang duidelijk is gaat het om een spel waar je je al schietend of gebruik makend van je hersens uit de diverse levels kan redden.

De Amerikaanse regering is druk doende een speciaal Psi-Ops team op te zetten om zo de eeuwige vrede in de wereld te kunnen bewaren. Maar Amerika is niet de enige die geïnteresseerd is in psionische krachten. De terroristenorganisatie \"The Order\" met aan het hoofd \"The General\" heeft het helemaal niet zo op met die vrede en wil liever de wereld veroveren. Raad eens wat je doel is?


Ready?

In de huid van soldaat Nick Scryer is je opgedragen deze organisatie te infiltreren. Je krijgt een nieuw uiterlijk en voor de zekerheid wordt ook je geheugen gewist.

In een filmpje krijg je een voorproefje van welke psionische krachten je te wachten staan en dan is het jouw beurt. Wel bijzonder lastig (maar handig voor het verhaal) is dat je gewiste geheugen je dus niet kan vertellen hoe je die psionische krachten kunt gebruiken. Gelukkig heb je niet alleen je hoofd, maar ook een paar handen die het verrekte handig maken om normale wapens te gebruiken. Je begint met een klein pistool, maar naarmate het spel vordert komt zwaarder geschut zich aandienen.


Aim


Maar Nick kan meer dan alleen maar schieten. Op bepaalde momenten in het spel krijg je een flashback over je training en verandert het huidige level in een trainingscentrum waarin je leert hoe je psionische krachten werken. Er wordt begonnnen met één van de leukste: telekinse.


Fire!