4 Tofste games die in 2023 worden uitgebracht

2023 wordt een geweldige tijd voor gameliefhebbers, want er zullen veel grote releases zijn. Nintendo, PlayStation en Xbox zullen dit jaar tal van games lanceren. In 2022 hebben veel ontwikkelaars de game releases uitgesteld. Laten we het hebben over Pokemon Legends: Arceus, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Horizon Forbidden West en Xenoblade Chronicles 3. Iedereen zal misschien merken dat de game industrie erg competitief is. De game ontwikkelaars strijden om de meest opwindende en uitdagende games te maken. Het is niet te hyperbolisch om te zeggen dat 2023 het beste jaar voor games wordt. Dus, ben je klaar om je tijd te besteden aan het spelen van deze spellen? Maak gewoon een comfortabel game-room en draag kleding zoals boxershorts om plezier te hebben. Hier zijn verschillende games die in 2023 worden uitgebracht.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Dit spel is een van de beste collecties van Nintendo. Deze game zal naar verwachting succesvoller zijn dan zijn voorganger, Hyrule. Dit spel is gemaakt door Takashi Tezuka en Shigeru Miyamoto. De gameplay gaat over actie avontuur en RPG games. De eerste serie van deze game werd uitgebracht in 1986. Daarna breidden de ontwikkelaars het uit tot 19 items in de Nintendo game console. De trailer van dit spel is al vrijgegeven. Er is een scène die een personage toont dat wordt omringd door 7 cirkels. Deze game komt uit op 5 mei 2023. Als je deze game comfortabel wilt spelen, zorg dan dat je een comfortabele outfit en heren ondergoed draagt.

Final Fantasy 7 Wedergeboorte

Square Enix, de ontwikkelaar van de Final Fantasy game, heeft de aanwezigheid aangekondigd van het tweede deel van Final Fantasy 7. De tweede serie van het Final Fantasy 7 Remake project heeft de titel Final Fantasy 7 Rebirth. Deze game wordt eind 2023 of begin 2024 op PS 5 uitgebracht. Hoewel deze game het tweede deel van een trilogie is, kunnen de nieuwe spelers genieten van hun reis met de aanwezigheid van deze game. De ontwikkeling van de Final Fantasy 7 Rebirth game vorderde ook snel. Deze game is het wachten zeker waard.

Suicide Squad: Kill The Justice League

De Rocksteady studio heeft besloten om de lancering van dit spel in 2022 uit te stellen. Het wordt het opnieuw gepland om in 2023 op de markt te komen. In Kill the Justice League moeten Harley Quinn en vrienden omgaan met leden van de Justice League die door hun geest worden gecontroleerd . Net als andere op actie gebaseerde games heeft elk personage in Suicide Squad zijn eigen unieke vaardigheden en wapens. Interessant is dat Suicide Squad: Kill the Justice League blijkbaar nog steeds canon is met de Batman Arkham game die Rocksteady eerder maakte.

Star Wars Jedi: Survivor

Veel succes met de nieuwste Star Wars game franchise en de actiemodus voor één speler, Star Wars Jedi: Fallen Order zal zeker een vervolg krijgen. Het vervolg, dat volgend jaar uitkomt, draagt de naam Star Wars Jedi: Survivor. Het zal de avonturen van Jedi Cal Kestis voortzetten. De game staat gepland voor een release volgend jaar, eind maart.

PlayStation controller