FOK! Wat een weer: buien maar wel rustiger

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken er talrijke buien van noordwest naar zuidoost. De wind is west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Aan de westkust zijn er aan het einde van de ochtend opnieuw zware windstoten mogelijk tot ca. 80 km/u.

Vanmiddag is het eerst half bewolkt en trekt er een enkele bui over. In de loop van de middag neemt de bewolking toe gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 11°C in het zuidwesten. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, later mogelijk weer hard. Aan de westkust zijn zware windstoten mogelijk tot ca. 80 km/u.

Vanavond is het bewolkt met enkele buien. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de avond neemt de wind geleidelijk wat in kracht af.

Komende nacht is er veel bewolking en valt er op veel plaatsen regen. In het zuidwesten en westen is het droog. De temperatuur ligt tussen 5°C in het noordoosten en 10°C in het zuidwesten. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de westkust hard tot stormachtig met kans op zware windstoten. In het noordoosten staat er minder wind.

Tot morgen!

                   

Het paradijs dat het Drauwenerzand heet (Foto: bondage)
Het paradijs dat het Drauwenerzand heet (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.