FOK! Wat een weer: neerslag in het noorden, elders droog

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in de noordelijke helft bewolkt met af en toe regen. In het zuiden schijnt de zon geregeld en blijft het droog. De wind neemt toe naar matig, in het noordwesten naar vrij krachtig. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5-6 uit west tot zuidwest.

Vanmiddag valt er in het noorden eerst plaatselijk nog wat regen. Verder is het droog en vooral in het zuiden schijnt de zon af en toe. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noorden tot 20°C in het zuiden. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is het vrijwel overal droog. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in de noordelijke helft regen. De minimumtemperatuur varieert van 16°C in het noordwesten tot 13°C in het zuidoosten. De wind komt uit richtingen tussen zuidwest en west en is matig, vlak aan zee vrij krachtig.

Tot morgen! 

                   

Zonsondergang nabij Bolmente, Noord-Spanje (Foto: DJMO)
Zonsondergang nabij Bolmente, Noord-Spanje (Foto: DJMO) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.