FOK! Wat een weer: grotendeels droog

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Goede morgen!

Gister had ik al weinig te vertellen, vandaag eigenlijk nog minder want er is geen code geel, wel is er veel bewolking waar plaatselijk wat motregen uit valt deze ochtend. De middag en avond verlopen droog. Sowieso is 23 januari qua weer een saaie dag, Nederlandse weerrecords werden er niet verbroken. Wereldwijd is er wel een record te vinden; het grootste temperatuursverschil in een dag was op 23 januari 1916 maar liefst 55.7 graden celcius, van 6,7 graden naar -49 graden in Browting MT in Amerika. 

De afgelopen 24 uur is er slechts een verschil van 2 graden volgens de lokale weerboer; langzaam krabbelde de temperatuur van -0.2 naar de 1.8 graden. Uiteindelijk zal de temperatuur vandaag rond de 3 graden komen te ligen dus dat record zal er morgen ook nog wel zijn. Of er moet iets geks gebeuren elders in de wereld. Wat ik zelf zo zie, zal dat niet het geval zijn. 

De komende dagen is het rustig winterweer met een kleine neerslagkans, echter krijgen we de zon ook niet heel veel te zien. Wel krijgen we langzaam aan wat hogere temperaturen. Tot morgen!

In Lelystad was het erg mistig (Foto: Ouwesok)
In Lelystad was het erg mistig (Foto: Ouwesok) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!