FOK! Wat een weer: op naar de kou!

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Goede morgen!

Zijn we er nog? Niemand weggespoeld? Het bleef maar doorgaan, de eeuwige neerslag. De meeste neerslag viel in Deelen met 20 mm, in Westdorpe viel het minste met 7.9 mm. Dan door naar vandaag, in het uiterste zuiden valt nog wat regen, in het midden van het land is nog een buitje te vinden. Langs de kust geldt code geel wegens harde windstoten tot 90 km/u. Dit duurt tot 15:00 uur in de provincies Noord-Holland en Friesland. Voor Goningen geldt het tot 16:00 uur en de wadden nog een uurtje later.

Vanmiddag zijn er verspreid over het hele land buien, de wind neemt af in kracht en daalt naar het zuidwesten bij zo'n 8 graden. Vanavond nemen de buien af, net als de wind. Ook de nacht naar maandag is niet droog, net als morgen overdag. Het is met een maximumtemperatuur van 4 graden dan ook een stuk kouder en er is een kans op natte sneeuw. Dinsdag en woensdag lijken droog te verlopen. Tot morgen! 

In kerkdriel liepen gebieden onder van de neerslag (Foto: Suijkerbuijk)
In Kerkdriel liepen gebieden onder van de neerslag (Foto: Suijkerbuijk) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!