FOK! Wat een weer: tijdelijk droog, daarna ...

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Hallo, hallo!

Ik ben weer wat later, ik weet het. Ik geniet volop van een weekje vakantie dus de tijden kunnen ietwat fluctueren. Zo ook het weer wat neerslag betreft. Maar ik begin met een code geel in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Overijssel wegens dichte mist. Dit duurt tot ongeveer 9 uur.

Aan de westkust en het midden van het land vinden we wat buitjes momenteel, deze trekken naar het oosten weg. Tegen het eind van de middag trekt er weer een neerslagebied over het land vanuit het westen, deze breidt zich uit over het land. Het wordt ongeveer 9 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, aan de kust is de wind vrij krachtig. Vanavond is de regen veelal in de noordwestelijke helft van het land te vinden bij een aantrekkende wind.

De nacht naar woensdag trakteert ons ook weer op een regengebied vanuit het westen bij een gelijkwaadige wind als de avond, de temperatuur daalt nauwelijks. En wat er morgen te wachten staat, dat lees je dan. In ieder geval gaan we het voorlopig niet droog houden. Tot morgen! 


Het voorlopige uitzicht vanuit huis, regen. (Foto: Pixabay)
Het voorlopige uitzicht vanuit huis, regen. (Foto: Pixabay)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!