FOK! Wat een weer: regen komt, regen gaat

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Zo, nogmaals hallo 2023.

Gister heb ik me er even makkelijk van af gemaakt door een simpele copy paste van het KNMI te plaatsen, vandaag kijk ik wat verder. Momenteel is het overweend droog in het oosten, in de drie andere windstreken komen buien voor. Deze trekken weg naar het noordoosten en is het even droog. Dat blijft het niet; vanaf Zeeland komt weer een neerslaggebied het land binnen. De zon is wel te zien tussen de buitjes door, met wat geluk. Het wordt zo'n 9 graden met een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is het overwegend droog maar komt er in het zuiden en oosten nog een bui voor. De nacht naar dinsdag verloopt relatief droog bij minimumtemperaturen tussen de 1 en de 7 graden. De komende dagen blijft het wisselvallig, grijs en nat weer met temperaturen rond de 10 graden.

Morgen lijkt het zuiden het droger te hebben dan het noorden, maar hoe en wat precies, dat ga ik morgen verder vertellen. Tot dan!


Niet het weer zelf maar wel de effecten. In dit geval een soort van al dan niet misplaatst optimisme (Foto en tekst: Ouwesok)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!