FOK! Wat een weer: regen, later een bui mogelijk

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en vooral in noordelijke helft van het land komen enkele buien voor. Bij de buien is onweer niet helemaal uitgesloten. De wind waait op de meeste plaatsen uit het zuidwesten en is matig boven land. In het noordelijk kustgebied is de wind west tot noordwest en matig tot vrij krachtig.

Vanmiddag komen en nog steeds plaatselijk buien voor, verder is er ook af en toe zon. Het wordt ongeveer 12°C. De wind is matig, aan zee plaatselijk vrij krachtig en draait naar noordwest.

Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog, hoewel vooral het westen gevoelig blijft voor een bui. De wind draait van noordwest naar west en is matig, langs de kust soms vrij krachtig.

Komende nacht komen verspreid over het land nog enkele buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het oosten tot 9°C aan zee. De wind komt uit zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee mogelijk af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

zo nu en dan bewolkt en winderig, ook op grotere hoogtes (Foto: Stephan5)
zo nu en dan bewolkt en winderig, ook op grotere hoogtes (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!