FOK! Wat een weer: droog, droog en droog.

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Hallo daar!

Brr! gister en vanochtend was het behoorlijk fris toen ik op de fiets stapte, slechts 2.1 graden. In Arnhem was het met 0.8 graden het minst warm. Op sommige plekken waren er grote verschillen te zien op korte afstanden. Zo was de minimumtemperatuur in Gilze-Rijen 13.7 graden en wat verderop in Eindhoven slechts 1 graad. Vanochtend lag het dichter bij elkaar met 6 graden aan de kust tot landinwaarts 1.5 graad uitscieter was Vlissingen met 10 graden.

De maximumtemperaturen lagen dichter bij elkaar: 14.8 graden in Maastricht en Lauwersoog tot 16.9 graden in Lopik. Ook de neerslagsom kende weinig verschil, of beter gezegd geen verschil: het bleef overal droog.

De vooruitzichten:

Vanochtend is het droog. Eerst komt er plaatselijk nog mist op, maar deze lost vrij snel op. Verder schijnt vanmorgen op veel plaatsen de zon. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Er is weinig wind. Aan zee en in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuiden.

Vanavond is het droog. Er is weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)


 De zaanbocht in Wormerveer (Foto: DJMO)
De zaanbocht in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!