FOK! Wat een weer: Opnieuw julij-weer!

Jippie

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Yo!

Het was prima weer giter, niet te warm en zeker niet te koud. Eigenlijk het gemiddelde juli weer zoals we dat gewend zijn in Nederland.

Voor de komende 24 uur ziet het er niet veel anders uit, plaatselijk iets meer hemelwater dan vandaag misschien.

Gisteravond was het wisselend bewolkt. Het bleef droog. Aanvankelijk was de wind zwak tot matig en kwam uit het zuidwesten. Aan de westkust was de wind eerst westelijk. In de loop van de avond nam de wind af.

Afgelopen nacht bleef het op de meeste plaatsen droog. Er was weinig wind, maar vlak aan zee stond een matige west tot zuidwestelijke wind. De minimumtemperatuur lag rond 14°C.

Vanochtend komt er een enkele bui voor. Het zal half tot zwaar bewolkt zijn. De wind waait uit het zuidwesten en wordt overal matig.

Vanmiddag is er vooral in het noordoosten een enkele bui mogelijk. Geleidelijk aan laat de zon zich vaker zien. De matige wind komt uit het westen. De middagtemperatuur varieert van 18°C aan zee tot 23°C in het oosten en zuidoosten.

Vanavond is er weinig bewolking, er wordt weinig wind verwacht.

Het mooie weer nodigt veel mensen uit tot wandelen in de natuur zoals we hieronder zien.

Zicht over de Maas bij Gennep (Foto:Qltel)
Zicht over de Maas bij Gennep (Foto:Qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!