FOK! Wat een weer!: matigjes allemaal

Stephan (Stephan5)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goeiedag!

Na een aantal dagen met soms aanzienlijke hoeveelheden regen droogt het de komende dagen weer even op. Verspreid over het land zijn er vele tientallen millimeters regen gevallen. Sommige stations zitten al over de 100 mm. 

Vanochtend vielen er in Zuid-Holland en in de eerste helft van de middag ook in het zuiden en oosten nog een aantal flinke buien. Deze gingen ook met onweer gepaard. Te Haarlem brak al snel de zon door en was er van bewolking vrijwel geen sprake meer. In de tweede helft van de middag kozen ook de buien in het oosten hun biezen en klaarde het ook daar op. Er stond wel veel wind.

Vannacht zijn er opklaringen en is het droog. Koud wordt het zeker niet met minima tussen de 9 en 14 graden.

Vandaag neemt de bewolking toe en plaatselijk valt er wat lichte regen. Zeker geen grote hoeveelheden. In ieder geval zal het zeker niet zo zonnig zijn als vanmiddag. Later op de dag klaart het langzaam weer op.

De maxima liggen tussen de 18 en 21 graden. De wind is westelijk en matig tot vrij krachtig. Aan zee later mogelijk krachtig.

In het weekende is het droog met perioden met zon.

Fijne avond!  

Mooi weer (Foto: Stephan5)
Het Haarlemse beeld als het zonnetje tussen de wolken schijnt. (Foto: Stephan5)



 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!