FOK! Wat een weer: iets warmer, bewolking maar ook zon

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend wisselen perioden met zon en enkele (hoge) wolkenvelden elkaar af. Aan het einde van de ochtend ontstaat er in het midden en zuiden stapelbewolking, in het noorden schijnt de zon volop. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 16°C in het noordelijk kustgebied en 20°C in het zuidwesten. De oostelijke wind is boven land matig en vlagerig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5 tot 6 Bft.

In de nacht naar zondag zijn er, naast enkele wolkenvelden, brede opklaringen. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostelijke wind is zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig en in het Waddengebied vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Zondag overdag zijn er perioden met zon en is het meest droog. In het (zuid)oosten kan in de avond een enkele bui overtrekken. De middagtemperatuur ligt tussen 13°C op de Wadden tot 18°C in het zuiden. De noordoostenwind is matig tot vrij krachtig en aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Hollandser krijg je het niet  (Foto: FOK)
Hollandser krijg je het niet (Foto: FOK)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!