PSV met 0-0 gelijk tegen Leicester City

H.Vviv

PSV heeft in de kwartfinale van de Conference League stand gehouden bij Leicester City. De Eindhovenaren speelden met 0-0 gelijk tegen de Engelsen.

In de openingsminuten van het duel tussen Leicester City en PSV kreeg Mario Götze een uitstekende kans om de score te openen op aangeven van Joey Veerman, maar de Duitse middenvelder kreeg de bal niet voorbij Kasper Schmeichel. Na openingskans voor PSV nam de thuisploeg het over en kreeg ook een aantal mogelijkheden. Kelechi Iheanacho profiteerde bijna van balverlies van Joey Veerman. De Nigeriaanse spits schoot alleen voorlangs en vlak voor rust kwam PSV goed weg nadat een schot van Harvey Barnes op de lat eindigde.

Cody Gakpo dacht kort na de rust recht te hebben op een strafschop na een duel met Ricardo Pereira, maar de bal ging niet op de stip. Omdat de VAR in de Conference League pas in de halve finales wordt ingezet, konden de beelden niet bekeken worden. Daarna waren er weinig kansen voor beide ploegen en bleef het 0-0 tussen Leicester City en PSV.

Volgende week donderdag is de return in Eindhoven.