FOK! Wat een weer: met een zwarte rand

_UserName_ (Ferdy)

rouwbanner weer (Foto: FOK.nl)

Het weer, het weer. En dan nu het weer voor mmmorgen. Als kind vond ik dat het leukste weerbericht, dat van Piet Paulusma op SBS 6 als hij weer eens ergens op bezoek was. Het weer heb ik altijd interessant gevonden, helaas door leerproblemen kwam ik nooit verder dan FOK!, maar ik leer nog altijd bij van de op 1 na beste weerman van Nederland, Stephan5. 

Zoals het Piets laatste dag gister was, was het ook de laatste dag van de winter. Dat gaan we ook zeker merken in de loop van de week maar niet voordat er afgelopen avond en nacht in het oosten nog bewolking is waar wat neerslag uit kwam. In de rest van het land breiden opklaringen zich uit en is het droog. De minima liggen zo tussen de 5 graden in het uiterste oosten tot aan het vriespunt waar er opklaringen zijn.

En dan gaat het beginnen: de lente. Overdag is het zonnig met temperaturen tussen de 13 en 19 graden bij een zwakke zuidwestelijke wind. Ook de rest van de week verloopt rustig met ongeveer dezelfde temperaturen. Wellicht neemt Stephan jullie nog mee naar het buitenland want over het weer in ons kikkerlandje is maar weinig te vertellen de komende week.

Oant moarn, helaas niet tot morgen...

 
Piets laatste weerbericht 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!