FOK! Wat een weer: het regent zonnestralen

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

De ochtend begint in de oostelijke helft op veel plaatsen met lichte vorst terwijl in de westelijke helft de temperatuur rond het vriespunt ligt. Vandaag blijft het droog en schijnt de zon volop. De maximumtemperatuur ligt tussen 10°C op de Wadden en lokaal 15°C in het zuidwesten van het land. De wind komt uit zuidoost tot zuid en is zwak tot matig, in het Waddengebied in de ochtend mogelijk af en toe vrij krachtig, 5 Bft.

De nacht naar donderdag verloopt opnieuw helder. De minimumtemperatuur varieert van lokaal -2°C in het noordoosten tot 3°C aan zee. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Donderdag overdag schijnt de zon opnieuw. Wel komt mogelijk wat dunne hoge bewolking voor, maar daar zal de zon makkelijk doorheen schijnen. Het wordt zacht met 12°C op de Wadden tot lokaal 17°C in het zuiden. De wind komt uit een zuidoostelijke richting en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

Uitzicht op de Zaan (Foto: DJMO)
Rondom open water was het erg fris. De Zaan in een strakblauwe lucht. (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!