FOK! Wat een weer: weer wisselvallig

qltel

winterbanner

Het is wisselend bewolkt met nog een enkele bui. De minima liggen rond 6°C. De wind komt uit west tot noordwest en is boven land overwegend matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig tot hard.

Overdag zijn er aanvankelijk perioden met zon. In de middag en avond trekt een zone met bewolking en wat regen noordoostwaarts over het land. Het wordt ongeveer 9°C. De wind is west tot noordwest en overwegend matig, aanvankelijk aan zee (vrij) krachtig, in het Waddengebied mogelijk hard. In de loop van de dag draait de wind naar richtingen tussen zuid en west.

In de nacht naar donderdag is het bewolkt met af en toe motregen. De temperatuur ligt rond 8°C. De zuidwestelijke wind is overwegend matig.

Donderdag overdag is het bewolkt met vooral landinwaarts af en toe motregen. Het wordt ongeveer 9°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Kroezel wil ons jaloers maken met een foto van een stuwmeer iets ten noorden van Malaga, Spanje
Kroezel wil ons jaloers maken met een foto van een stuwmeer iets ten noorden van Malaga, Spanje

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!