FOK! Wat een weer: Geen verandering

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Het is bewolkt, nevelig of mistig en hier en daar motregent het. De middagtemperatuur ligt rond de 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig en neemt in de avond in het noordelijk kustgebied toe naar vrij krachtig uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht blijft het bewolkt met lokaal lichte motregen. In het uiterste zuidoosten is er kans op mist. De temperatuur daalt nauwelijks en heeft een minimum omstreeks 7°C. De wind komt uit het noordwesten en is boven land zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied neemt de wind toe naar (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Zondag overdag verandert er weinig. Het blijft overwegend bewolkt, af en toe valt er lichte motregen vallen en de maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een noord- tot noordwestelijk richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, 5 Bft. (Bron: KNMI)

Ook in Ede was het gistermiddag mistig. Een vaag zonnetje is gelukkig wel te zien. (Foto: Charged)
Ook in Ede was het gistermiddag mistig. Een vaag zonnetje is gelukkig wel te zien. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.